Rólam

Prifti-Tóth Tamara

Szolnok születtem 1983-ban. Vegyészként végeztem a Szegedi Tudományegyetemen, ahol doktori végettséget is ott szereztem környezettudományokban 2009-ben. A tanulmányaim befejezése után kutatóként helyezkedtem el, először két évig Olaszorszagban a Padovai Egyetemen, majd Belgiumban a Leuveni Egyetemen dolgoztam 2-2 évet. 2015-ben kezdetm el a magánszférában dolgozni.

Az első sprituális élményem 2019-ben volt, amikor Édesapám haldokolt. Mivel Ő Magyarországon élt én pedig Belgiumban, ráadásul egy kisbabával, nem tudtam tőle személyesen végső búcsút venni. Azonban pár nappal halála előtt a 4. dimenzióban összekapcsolódtunk és elköszöntünk egymástól. Hasonló élményt éltem át 2021-ben Édesanyám halálakor is.

A gyász fájdalma vezetett el az első bionenergia kezelésre, ami gyönyörű és meghatározó élmélmyény volt számomra. A kezelés után megkönnyebbülten és békében mentem haza.

2023 áprilisában találkoztam először egy Szívfény Ébresztővel, aki egy pillanat alatt megvátoztatta az életemet és bevezetett a Szívfény Érintés csodálatos világába. Ekkor váltam én is gyógyítóvá.